« Tillbaka
Stockholmsvägen 17, 76143 Norrtälje
Planlösning - Kontor 1 tr upp, Lokal 2.
Planlösning - Lokal 2 med ingång BV mot Stockholmsvägen
#10706574

Stockholmsvägen 17, 76143 Norrtälje

Uthyres

Kontorslokal 1 tr upp som genomgått totalrenovering av samtliga ytskikt med öppen kontorslandskap med konferensrum, matrum med pentry och nytt HWC.

Lokaltyp
Kontor
178 m2

Objektbeskrivning

Om fastigheten
Byggnaden är uppförd 1960. Kontorslokalen är totalrenoverad under 2021. Fiber finns indraget.
Om lokalen
Ljus kontorslokal en trappa upp i byggnaden med hiss. Lokalen har fått nya ytskikt på golv, väggar samt tak med bl.a ny belysning och ekparkett kombinerat med kontorsfiltmatta i samtliga utrymmen. Pentry med plats för mikro samt kaffemaskin och HWC finns för tillgängligheten. Ingång till lokalen kan både ske genom parkeringen och mot Stockholmsvägen där man har byggt om så att entré för lokalen är ut mot gatan med möjlighet till mindre reception samt kundmottagning med en trappa upp till själva lokalen och den andra genom kortsidan med trapphus och hiss som ansluter direkt till lokalen.
Omgivning
Omgivningen består av flerbostadshus i direkt närhet och med Norrtälje Centrum ca 750 meter bort i norr och Flygfältets handelsplats ca 500 meter bort i söder så är läget utmärkt.
Parkering
Parkering finns utanför för kundbesök under 30 minuter. För egen personal så går att hyra fler platser för 500 kr/plats vid gaveln av huset.
Närservice
Centrala Norrtälje inom en kort promenadavstånd bort med restauranger, caféer, matbutiker, apotek och systembolaget och ICA Flygfyren samt Flygfältets Handelsområde åt andra hållet som kompletterar utbudet ytterligare.
Kommunikation
Med möjlighet att kliva av och på vid Gustavlunds hållplats så går det bussar till Tekniska Högskolan (676:an), Uppsala Centralstation (677:an) Åkersberga Centrum (621:an). Med bil så kommer man naturligt in på Stockholmsvägen direkt från E18 i söder och från norr genom väg 76 eller från Baldersgatan och Estunavägen som övergår till Stockholmsvägen vid centrala Norrtälje.
Hyresgäster
Roslagshem AB, Anne Blom Städ & Service AB, Citymail Svenska AB
Övrigt
Skyltläge mot Stockholmsvägen som är en vältrafikerad gata och lokalen är belägen i mitten mellan stora rondellen vid E18/276:an/76:an och Norrtälje stadskärna, strax efter ICA Flygfyren och Flygfältets Handelsområde.

Tilläggsuppgifter

Tillträde
2021-10-01
Byggår
1960
Renoveringsår
2021
Våning
2 / 6

Skyltläge

Hiss 
ld
Kontaktuppgifter

Kristian Rantaniitty
Tel: 0720-39 23 01

ld
Sänd intresseanmälan