Hitta din nya lokal här!

Om Lokal Direkt

Företaget som snabbt uppfyller Dina lokalbehov!

Lokal Direkt Skandinavien AB är ett dynamiskt och svenskägt konsultbolag specialiserat på förmedling av kommersiella lokaler, fastighets- och bolagstransaktioner. Affärsidén är att vara den sammanbindande länken mellan företag som söker lokal och fastighetsägare med vakanta ytor samt mellan köpare och säljare vid fastighets- och bolagstransaktioner. Vi hjälper även företag med överlåtelser och andrahandsuthyrningar.

Bolaget grundades 2007 och våra fastighetskonsulter finns lokaliserade i Stockholm, Göteborg, Allingsås, Borås, Malmö, Lund och Uppsala. Lokal Direkt består idag av 9 medarbetare som tillsammans har mer än 50 års professionell erfarenhet av fastighetsbranschen. Vår erfarenhetsbredd består bland annat av fastighetsekonomi, ekonomisk förvaltning, lokal- och fastighetsförmedling, överlåtelser samt bostads-, fastighets- och bolagstransaktioner. Vi har ett etablerat samarbete med i stort sett alla fastighetsägare, förvaltare och fastighetsbolag inom de regioner vi verkar. Under åren har vi skapat ett mycket brett kontaktnät och stort kundregister. När Du väljer oss som samarbetspartner delar vi gärna med oss av både kunskap och kontakter.

Vi har en passion för vårt arbete och bland våra uppdragsgivare är vi kända och respekterade för att vi utför våra uppdrag med ett stort kunnande. Våra konsulters stora marknadskännedom, breda kontaktnät och genuina personliga engagemang är det som sammantaget brukar resultera i utmärkta resultat. Vi arbetar med stort kundfokus och högsta prioritet är alltid att Du blir nöjd.

Våra medarbetare följer de etiska regler som Stockholms lokalförmedlares och Hyreskonsulters Förening (SLHF) fastställt vilket utgör en kvalitetsstämpel på vår verksamhet.